Jouw coach,

Frank Van den Eynde


Gezien door de ogen van mijn coaching mentor.

Frank brengt een unieke combinatie van onderwijs & management, ervaring van start-up tot multinationals, verrijkt met diverse coachingsopleidingen. Na studies aan de VUB en de Vlerick Management School in talen, neurolinguistiek en management startte Frank in het onderwijs, o.a. als assistent aan de ULB. Daarna bouwde hij zijn carrière uit met management- en directiefuncties bij bedrijven als Apple, Sun International, Thomas Cook en Travelport. Frank houdt van uitdagingen, hij is een echte grensverlegger: van de Mont Ventoux, over de top van de Kilimanjaro naar de marathons van Rotterdam, Parijs, Berlijn en New-York. Ook in zijn werkleven zocht hij steeds de uitdaging en de variatie op. Over het helpen van het Rode Kruis naar het begeleiden van KMO's en het mee uitbouwen van beloftevolle start-ups. Om tenslotte te landen als coach, waar hij zich specialiseert in het begeleiden van CEO’s en senior managers bij hun business en stress challenges. Met zijn ruime bagage en ervaringen helpt hij jou graag verder een volgende stap te zetten in je carrière.

Studies.

Gestudeerd aan de VUB en de Vlerick Management School: talen, neurolinguistiek en management.

Carrière.

Gestart in het onderwijs, o.a. als assistent aan de ULB, en de carrière uitgebouwd met management en directiefuncties bij bedrijven als Apple, Sun International, Thomas Cook en Travelport.

Stop, stap terug en vooruit.

Van de Mont Ventoux, over de Kilimanjaro naar de triatlon en de marathons van Rotterdam, Parijs, Berlijn en New-York.

Over het helpen van het Rode Kruis naar het begeleiden van KMO's en een beloftevolle start-up.

Nu actief als coach.

Na opleidingen Integrale Coaching, Loopbaancoaching, Coaching in the Museum,  Verbindende Communicatie, Master Wandercoaching, Master Systemisch Coachen en Coaching Stress & Burn-Out actief als executive, business & life coach van CEO's en (senior) managers.

Samengevat.

Een unieke combinatie van onderwijs & management, ervaring van start-up tot multinationals, verrijkt met diverse coachingsopleidingen. Met deze bagage en ervaringen help ik ook jou graag verder een volgende stap te zetten, en dat in de richting die jij wil.

Waarvoor kun je bij mij o.a. terecht?

- Executive Coaching
- Business Coaching
- Personal Coaching
- Preventie burn-out en bore-out

Ik geef je graag individuele ondersteuning bij o.a.:

- Het zoeken naar je nieuwe carrière
- Het succesvol terugkeren uit je burn-out
- Het terugvinden van je balans tussen werk & privé
- Het realiseren van je droom
- Het vinden van de missie in je leven

Interesse? Neem zeker contact.