Jouw coach,

Frank Van den Eynde


Gezien door de ogen van mijn coaching mentor.

Frank brengt een unieke combinatie van onderwijs & management, ervaring van start-up tot multinationals, verrijkt met diverse coachingsopleidingen. Na studies aan de VUB en de Vlerick Management School in talen, neurolinguistiek en management startte Frank in het onderwijs, o.a. als assistent aan de ULB. Daarna bouwde hij zijn carrière uit met management- en directiefuncties bij bedrijven als Apple, Sun International, Thomas Cook en Travelport. Frank houdt van uitdagingen, hij is een echte grensverlegger: van de Mont Ventoux, over de top van de Kilimanjaro naar de marathons van Rotterdam, Parijs, Berlijn en New-York. Ook in zijn werkleven zocht hij steeds de uitdaging en de variatie op. Over het helpen van het Rode Kruis naar het begeleiden van KMO's en het mee uitbouwen van beloftevolle start-ups. Om tenslotte te landen als coach, waar hij zich specialiseert in het begeleiden van CEO’s en senior managers bij hun business en stress challenges. Met zijn ruime bagage en ervaringen helpt hij jou graag verder een volgende stap te zetten in je carrière.

Studies.

Gestudeerd aan de VUB en de Vlerick Management School: talen, neurolinguistiek en management.

Coaching opleidingen.

- Online Coaching
- Hartcoherentie
- Verbindende Communicatie
- Integrale Coaching - Professional
- Stress en burn-out Coaching
- Loopbaancoaching
- Integrale Coaching - Essentials
- Coaching in het Museum
- Wander Coaching
- Systemisch Coachen

Carrière.

Gestart in het onderwijs, o.a. als assistent aan de ULB, en de carrière uitgebouwd met management en directiefuncties bij bedrijven als Apple, Sun International, Thomas Cook en Travelport.

Stop, stap terug en vooruit.

Van de Mont Ventoux, over de Kilimanjaro naar de triatlon en de marathons van Rotterdam, Parijs, Berlijn en New-York.

Over het helpen van het Rode Kruis naar het begeleiden van KMO's en een beloftevolle start-up.

PCC bij ICF.

Iedereen kan zich coach noemen, zelfs zeggen dat hij een aantal opleidingen heeft gevolgd, maar de proof is in the eating of the pudding. Een erkende Belgische Coaching Federatie bestaat (nog) niet , maar een internationale wel: de International Coach Federation. ICF is een non-profitorganisatie die zich toelegt op professionele coaching. Ze is aanwezig in 139 landen, waaronder België. Ze telt ca. 135.000 leden, maar in West-Vlaanderen zijn er slechts 5 gecertificeerde leden, waarvan ik er 1 ben.

Samengevat.

Een unieke combinatie van onderwijs & management, ervaring van start-up tot multinational, verrijkt met diverse professionele coachingsopleidingen en drager van het ACC label bij ICF.

Met deze bagage en ervaringen help ik ook jou graag verder een volgende stap te zetten, en dat in de richting die jij wil.

Waarvoor kun je bij mij o.a. terecht?

- Executive Coaching
- Business Coaching
- Personal Coaching
- Preventie burn-out en bore-out

Ik geef je graag individuele ondersteuning bij o.a.:

- Het zoeken naar je nieuwe carrière
- Het succesvol terugkeren uit je burn-out
- Het terugvinden van je balans tussen werk & privé
- Het realiseren van je droom
- Het vinden van de missie in je leven

Interesse? Neem zeker contact of boek direct een afspraak.