Steekkaart,

met meer info.

Wat mag je verwachten van de coaching van Frank Van den Eynde F.A.Q.

Ondersteuning bij:

Created with Sketch.
coaching ondersteuning leiderschap

De ontwikkeling van je leiderschap.

Je hebt promotie gekregen, en nu moet je een (nieuw) team leiden. Of je wil meer zelfvertrouwen ontwikkelen om een stap vooruit te zetten. Samen zoeken we naar de leiderschapsstijl die het best bij je past om succesvol te zijn.

Het verminderen van je stressniveau.

Enige stress geeft energie, maar wanneer acute stress chronisch wordt, staat de deur open naar een burn-out. Samen kijken we naar de stress-aanstokers, de triggers, en focussen we hoe we grenzen kunnen stellen. Leren "nee-zeggen" dus.

De volgende stap zetten in je carrière.

Je wil een nieuwe stap zetten in je loopbaan, maar hoe begin je daar aan? Welke richting wil je uitgaan? Stap naar boven of naar onder? Ga je naar links of rechts? Samen bepalen we de weg die jij uiteindelijk wil gaan.

Het omvormen van je team.

Je weet dat je team beter kan, maar hoe begin je daar aan? Je wil je team veranderen, maar hoe? De dynamiek van een team is zeer complex. Samen kijken we wat kan met je team en hoe je dat kunt bewerkstelligen.

Het uitwerken van je ideeën.

Het is soms eenzaam aan de top en je kunt een "objectieve buitenstaander" gebruiken die met je spart of als klankbord fungeert. Ik wil jou en je ideeën graag challengen.

Specialisaties:

Created with Sketch.
coach specialiteiten Frank Van den Eynde

- Individuele coaching, professioneel en persoonlijk
- Ondernemerscoaching
- Stresscoaching
- Loopbaanbegeleiding
- Preventie van burn-out of bore-out
- Beroepskeuze
- Coachen in de natuur (bos, duinen, strand)

Coaching:

Created with Sketch.
individuele coaching Frank Van den Eynde

Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching en begeleiding. Zoek je therapeutische begeleiding dan verwijs ik je graag door naar een collega die zich daarin gespecialiseerd heeft.

Duur van de sessies:

Created with Sketch.
Duur van een coaching sessie bij Frank Van den Eynde

Elke sessie heeft een eigen verloop waarvan de tijdsduur onmogelijk op voorhand kan bepaald worden. Afhankelijk van je vraag, je tempo, je energie,  en de stand van zaken duurt een sessie gemiddeld 1 uur en 30 minuten. Korter kan, veel langer is niet aan te raden.

Coachingslocatie:

Created with Sketch.

De coachingspraktijk in Oostende


Je wil de coachingsessie ongestoord in een rustige omgeving houden? Kom dan naar mijn coachingspraktijk in Oostende, Zwaluwenstraat 123.


Het bedrijf waar je werkt


De coachingsessie kan ook in het bedrijf waar je werkt zolang er een rustige ruimte is waar ongestoord kan gewerkt worden.


Online


Je geeft de voorkeur aan sessies vanuit je leefkamer of vanop je werkplek? Dan gebruiken we een online tool zoals Skype, FaceTime, GotoMeeting, of Google Hangouts.


Via de telefoon


Indien je je comfortabeler voelt om gecoacht te worden via de telefoon, dan kan dat ook, zo lang het gesprek kan gevoerd worden vanop een rustige plaats op een afgesproken tijdstip..


Via e-mail, chat of WhatsApp


In dringende gevallen kan je me ook steeds bereiken een elektronische manier via een afgesproken medium.


In de natuur


Oostende beschikt over een aantal aantrekkelijke plaatsen waar coaching een extra dimensie krijgt. Denk maar aan het strand, de duinen en enkele stadsparken. Uitproberen? 

Bereikbaarheid coachingspraktijk:

Created with Sketch.
Bereikbaarheid coach Frank Van den Eynde

De coachingslocatie in Oostende is zeer gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer (trein, tram, bus) als met de wagen, vespa of fiets. 

Parkeren kan gemakkelijk in de omgeving en is gratis. 

Perfectie versus wijsheid